home | contact |
 
Foto
foto

Algemene informatie

EasyWOK is de alles-in-één oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party. En dát is nu precies wat EasyWOK haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening, dagverse producten, kwaliteitsvlees en alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt.

Met z’n allen wokken staat garant voor gezelligheid. En met EasyWOK hoef je als gastheer of gastvrouw nergens meer naar om te kijken. Volgens onze voordelige all inclusive formule wordt álles geregeld. Van de beste apparatuur en servies tot aan de lekkerste WOK hapjes én de afwas.

Met familie, vrienden en relaties genieten van een goede sfeer en nog beter eten, zonder te rennen of te vliegen om het iedereen naar de zin te maken, doe je met EasyWOK. Je bestelt makkelijk en snel via internet. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de tijden van onze gratis bezorg- en ophaalservice, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Vandaag bestelt = overmorgen EasyWOK. Easy does it!

 
© Copyright 2007-2008 EasyWOK | verstuur naar een vriend